Tonårsläger

VAD?

I början av sommarlovet åker vi till Lägergården Segolstorp utanför Mariestad för några dagar fyllda av gemenskap, undervisning, lek, bad, gudstjänst, lovsång, gött häng och mycket mer!

Det är Equmenia Öst tillsammans med församlingar i Hestra, Gislaved, Anderstorp, Kaxholmen, Hovslätt, Värnamo och Nässjö som arrangerar lägret.

Namnet ”Route” betyder väg eller riktning och under lägret kommer vi fundera kring hur kristen tro kan hjälpa oss hitta en bra riktning i livet.

NÄR?

Tisdag 25:e Juni till Lördag 29:e juni

FÖR VEM?

Du som ska gå ut åk 6 och uppåt. Lägret har en kristen profil och det kommer prägla det vi gör, men det betyder inte att du måste vara kristen för att följa med.

Hur?

Tisdagen den 25 juni går lägerbussen via flera olika orter mot lägergården. Vi sover på luftmadrass på golv i logement eller i en tältby som ledarna bygger upp (man behöver inte ha med sig eget tält). Gården ligger vid Värnens strand och har egen badplats och brygga, kanoter, fotboll- och beachvolleyplan.

Kostnad

Kostnaden för lägret är 1500kr för dig som bor i tält och 1700kr om du bor i logement.
Alla som vill ska ha möjlighet att vara med på lägret, Prata med en ledare om du behöver ekonomisk hjälp.

TBE VACCIN!

Området runt Vänern är precis som många andra områden i Sverige ett riskområde för att smittas av TBE via fästingbett. Om du inte är vaccinerad rekommenderar vi att du gör det inför lägret!

I anmälan får du ange om du helst vill bo i tält eller logement. Om många väljer att bo i logement är det de som anmält sig först som har företräde.

ANMÄLAN
Anmäl dig här.

Anmäl dig senast tisdag 21:a maj och betala in 500kr i anmälningsavgift till equmenia värnamo 123 635 78 83, märk med Tonårsläger och ditt namn. Resterande summa för lägret betalas senare.

ÖVRIGT
Mer info om tider och packlista kommer när det närmar sig!

Frågor?

Samuel Jonsson