1. Evenemang
Evenemang at this plats
Idag

Gudstjänst med nattvard

Pingstdagen, Den heliga Anden Martina Curenstam, Kristina Fransson, David & Malin Andersson, Sofia & Agust Blom, Gudrun Svensson Livesändning på youtube-kanalen: Klicka här

Församlingsmöte

Välkommen på församlingsmöte! Kallelse av förståndare/pastor Renovering och tillbyggnad

RPG samling

Sommarfest på Libanongården, förskolan medverkar

KONFA 23/24 [ÅK8]

För dig som vill lära dig mer om kristen tro och fundera på livet tilsammans med andra

Familjeläger

LÄGER FÖR BARNFAMILJER Snart är det äntligen dags för årets familjeläger! NÄR: 25-26 maj. Vi träffas 10.30 på lördagen och skiljs åt efter lunch på söndagen. VAR: Flahults ungdomsgård utanför Hillerstorp. 2,5 mil från Värnamo. Vi ordnar skjuts för de som behöver det. BOENDE: Varje familj får sitt eget rum. Det är gemensamma toaletter och...

Gudstjänst

Ef 3:8-13 Guds plan genom kyrkan Lasse Mellergårdh, Soul Children, Maja Hillered Livesändning på youtube-kanalen: Klicka här

Mötesplats

Vill du bara träffas och ha det mysigt en stund tillsammans med andra? Välkommen!

KONFA 23/24 [ÅK8]

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!